Liikkuva planetaario

Tuo planetaarion kautta tähtitieteen oppimiskokemuksen minne tahansa Suomessa.

Liikkuvan planetaarion pystytys

Tuorlassa toimivassa Avaruuspuistossa on ollut pysyvä Tuorlan Planetaario jo yli 10 vuoden ajan. Planetaariossa on vuotuisesti käynyt yli 10.000 ihmistä ja toiminta Tuorlassa jatkuu normaalisti. Lisäsimme kuitenkin valikoimaamme digitaalisen liikuteltavan planetaarion, joka mahdollistaa kouluille kustannustehokkaamman ratkaisun avaruuden inspiroivaan ja mukaansa tempaavaan demonstroimiseen.

8-tuntisen päivän aikana maksimissaan jopa 800 oppilasta ehtii käymään planetaariossa. Liikuteltavan Planetaarion palvelu räätälöidään aina koulun tarpeiden mukaan, joten elokuvat ja live-demonstroinnit sopivat aina luokan tarpeisiin.

Tuorlan uniikkia ja kulttuurihistoriallista miljöötä planetaarion mukana ei saada liikkumaan, mutta Tuorlaa on muistettu kuvun grafiikassa, josta löytyy myös mm. koko aurinkokunta pienennettynä mittasuhteiltaan.

Planetaario vaatii tilan, joka on n. 7x7m ja 5m korkea. Lisäksi tarvitaan pistorasia sähköä varten. Käytännössä planetaario pystytään siis pystyttämään lähes kaikkiin liikuntasaleihin ympäri Suomea.

ESIMERKKIPAKETTI:

NÄYTÖKSEN KESTO: 45 MIN JOKA SISÄLTÄÄ:

10 MIN TÄHTITAIVAAN LIVE-DEMONSTROINNIN

5 MIN KYSELYTUOKION

30 MIN ELOKUVAN

SISÄLLE MAHTUU MAKSIMISSAAN N. 60-65 OPPILASTA
(Suositus 25-35 oppilasta kerrallaan)